top of page
LogoWit.png

Ontdek
panama

Panama is echt wel meer dan het Panamakanaal. Hier komt het Noord- en Zuid-Amerikaanse continent elkaar tegen.  

 

Je vindt hier prachtige natuurgebieden, witte zandstranden en echte authenticiteit. Het Panama kanaal "Het achtste wereldwonder" zorgt voor de verbinding tussen de Caraïbische Zee, de Grote Oceaan en de Golf van Panama in het zuiden.

 

Voor beide kusten liggen een aantal onvergetelijke eilanden, waaronder de bekende San Blas-eilanden. Panama grenst ook aan Costa Rica. Dit maakt gecombineerde reizen mogelijk en de moeite waard. Je zal versteld staan van de unieke landschappen en de enorm gastvrije bevolking. 

Panama

Panama

Panama
Video zoeken...
Panama’s Beaches

Panama’s Beaches

00:14
Video afspelen
Panama #DiscoveredByNature

Panama #DiscoveredByNature

01:00
Video afspelen

Het weer en klimaat

Schermafbeelding 2021-05-14 om 13.53.46.

Valuta en betaalmiddelen

De munteenheid is de Amerikaanse dollar of Panamese Balboa (enkel muntstukken). Amerikaanse dollars worden overal aanvaard maar biljetten van meer dan 20 USD worden vaak geweigerd.

Het is afgeraden om grote sommen geld op zak te hebben. Kredietkaarten worden in de meeste winkels en in de horeca aanvaard.

In geval van verlies, diefstal of fraude van een Belgische krediet- of bankkaart, neem onmiddellijk contact op met Card Stop (0032 70 344 344).

Hieronder vindt u een calculator die u een impressie geeft van de wisselkoers. Zet bovenaan de munteenheid op 'Euro' en onderaan op 'Panamanian Balboa'. De waarde van het cijfer bovenaan zet u op '1'.

Reisverzekering

Gelieve na te gaan of de verzekering van uw ziekenfonds voldoende dekking biedt voor uw bestemming en uw manier van reizen. Hou er rekening mee dat deze verzekering vervalt na een verblijf van 3 maanden. Aangezien wij aanraden naar een privéziekenhuis te gaan indien u medische verzorging nodig heeft, is een aangepaste reisverzekering met voldoende dekkingslimiet (reisbijstand, repatriëring, rechtsbijstand) absoluut noodzakelijk.

Indien u zelf geen vaste partner heeft voor uw reisverzekeringen kan u er via Montana een afsluiten. U kan ons hiervoor contacteren of neem gerust een kijkje op de desbetreffende pagina op onze website

Rijden met de wagen in Panama

Als toerist kunt u met een geldig Belgisch of internationaal rijbewijs gedurende 90 dagen rijden.

Tours

Tours in opbouw

Videos
Weer en Klimaat
Valuta en betaalmiddelen
Reisverzekering Canada
Wagen
Tours
bottom of page