top of page
LogoWit.png

Ontdek

Nicaragua

Nicaragua is een land dat veel te bieden heeft en ook nog eens goedkoop wanneer je het vergelijkt met andere landen in Midden-Amerika.

 

Het is een van de veiligste landen in Midden-Amerika. Bovendien zijn de meeste afstanden zo kort dat je nooit heel lang hoeft te reizen naar je volgende bestemming. 

Reis je naar Nicaragua dan ontdek je de echte Latino vibe in combinatie met helderblauwe wateren, droomstranden, prachtige vulkanen en heerlijke rum. 

Nicaragua

Nicaragua

Nicaragua
Video zoeken...
¡Nicaragua Siempre Linda! (1)

¡Nicaragua Siempre Linda! (1)

00:37
Video afspelen
¡Granada Siempre Linda!

¡Granada Siempre Linda!

00:40
Video afspelen
¡Nicaragua Siempre Linda!

¡Nicaragua Siempre Linda!

00:35
Video afspelen

Het weer en klimaat

Schermafbeelding 2021-05-07 om 14.57.40.

Valuta en betaalmiddelen

In geval van verlies, diefstal of fraude van een Belgische krediet- of bankkaart, neem onmiddellijk contact op met Card Stop (0032 70 344 344). De munteenheid in Nicaragua is de Córdova. Gelieve voor de wisselkoersen uw bank of wisselagent te raadplegen. Naast de Córdova is de Amerikaanse dollar een algemeen aanvaard betaalmiddel. Euro's kunt u best bij banken wisselen. Kredietkaarten worden in de meeste winkels en in de horeca aanvaard.

Hieronder vindt u een calculator die u een impressie geeft van de wisselkoers. Zet bovenaan de munteenheid op 'Euro' en onderaan op 'Nicaraguan Córdova'. De waarde van het cijfer bovenaan zet u op '1'.

Reisverzekering

Gelieve na te gaan of de verzekering van uw ziekenfonds voldoende dekking biedt voor uw bestemming en uw manier van reizen. Hou er rekening mee dat deze verzekering vervalt na een verblijf van 3 maanden. Aangezien wij aanraden naar een privéziekenhuis te gaan indien u medische verzorging nodig heeft, is een aangepaste reisverzekering met voldoende dekkingslimiet (reisbijstand, repatriëring, rechtsbijstand) absoluut noodzakelijk.

Indien u zelf geen vaste partner heeft voor uw reisverzekeringen kan u er via Montana een afsluiten. U kan ons hiervoor contacteren of neem gerust een kijkje op de desbetreffende pagina op onze website

Rijden met de wagen in Nicaragua

Als toerist kunt u een auto huren (en rijden) met een geldig Belgisch rijbewijs tot een maximum van 60 dagen.

Tours

Image by Ivana Cajina

Hoogtepunten van Nicaragua

Ervaar Nicaragua met deze 8 daagse rondreis. Aanpassingen op maat zijn mogelijk. 

Vanaf

€ Op aanvraag

Videos
Weer en Klimaat
Valuta en betaalmiddelen
Reisverzekering Canada
Wagen
Tours
bottom of page