Covid 19 - Corono - Update

Corona is er … en het is nu in eerste instantie belangrijk om dit virus onder controle te krijgen zodat het niet verder meer kan woekeren.

Corona zal echter ook nog lang economisch nazinderen. Voor vele sectoren is het even naar adem happen en ook de reiswereld deelt weer in de klappen.

Maar nu aan ons om “weer” onze rug te rechten, de klanten te helpen en hierdoor een negatief gegeven proberen om te buigen in een positief gevolg op lange termijn.

In de Latijns Amerikaanse bestemmingen die Montana aanbiedt, zijn er voorlopig geen reisrestricties. In Cuba zijn er quasi geen besmettingen – de controle bij aankomst is natuurlijk van kracht maar lokaal gaat alles zijn normale gang. Ook op onze andere bestemmingen (behalve USA) worden onze klanten nog altijd perfect opgevangen, goed begeleid en kunnen we het normale verloop van hun reis garanderen. Blijkbaar houdt Corona voorlopig niet zo van de Caraïbische zon.

Het spreekt voor zich dat we dit dag per dag opvolgen.

Voor al diegenen die hun reis NIET online boekten maar via erkende reiskantoren geldt er een 100% assistentie.

We volgen de richtlijnen van het ministerie van buitenlandse zaken nauwgezet op en handelen eventuele omboekingen of annulaties af in functie van deze richtlijnen.

Zolang het reisadvies positief blijft, verzorgen wij de reizen van onze klanten met onze vertrouwde assistentie ter plaatse.

U kan op ons rekenen!

Het Montana team

Ook voor alle andere zelfstandigen : Kop op ! Voor al onze volgers en sympathisanten…winkel en koop lokaal!