Ontdek

Mexico

Mexico biedt een enorme diversiteit aan bezienswaardigheden en de mogelijkheid om voor vrijwel elke reiziger een fantastische vakantie te beleven. Het heeft een enorme variatie aan natuur, cultuur, geschiedenis en etnische groepen.

Het landschap van Mexico is enorm gevarieerd. Je vindt hier zowel met sneeuw bedekte vulkanen, woestijnen als tropisch oerwoud en prachtige stranden. 

 

De Mexicaanse kust biedt een waaier aan watersportmogelijkheden. Zwemmen, zeilen, snorkelen of duiken. In Mexico kan het allemaal.

Naast prachtige landschappen en stranden zijn er in dit land heel veel historische bezienswaardigheden. Ontdek de rijke geschiedenis die teruggaat tot het Maya tijdperk en bezoek honderden archeologische vindplaatsen, tempels en ruïnes van Maya’s, Zapoteken en Azteken.

 

Het indiaanse verleden is er nog springlevend en de mengeling van oude Spaanse en indiaanse invloeden geeft Mexico zijn speciale karakter. Uiteraard mogen de koloniale steden met hun kleurrijke markten niet vergeten worden.

Tours

Impressie van Mexico

Ervaar Mexico met deze 14 daagse rondreis. Aanpassingen op maat zijn mogelijk. 

Vanaf

€ Op aanvraag