Ontdek

Cuba

 

Cuba is een zonovergoten eiland dat werkelijk alle zintuigen prikkelt. Elke toerist wordt er onthaald op een rijke variatie aan exotische ritmes. Salsa en rumba zijn niet weg te denken uit het straatbeeld van dit idyllisch eiland. De sensuele en aanstekelijke ritmes van Cuba hebben wereldwijd al ontelbare muzikanten beïnvloed. Hun sigaren zijn wereldberoemd,hun cocktails om bij weg te dromen. Cuba voelt aan als het kloppende hart van wat het betekent om latino te zijn.

U vindt er een zeer rijk cultureel erfgoed, een adembenemende natuur maar ook de zo typische couleur locale. Dompel u onder in de sfeer van weleer ... gezellige typische bars, exotische zwoele nachten gevuld met muziek, dansen... rum! 

Cuba is met zijn mix van Spaanse en Afrikaanse roots het grootste en zeker het meest eigenzinnige en opwindendste eiland in het Caribisch gebied . Het draagt ook een zwaar koloniaal verleden met zich mee.  Cubanen zijn zeer trots op hun identiteit en hun eigenheid en ..terecht. Het embargo en de politieke situatie heeft er toe bijgedragen dat het land zijn authenticiteit heeft bewaard.

In Cuba beleef je een land dat nooit voorbij 1950 lijkt te gaan. We spreken hier niet alleen over de oude Amerikaanse auto's, maar ook de prachtige koloniale architectuur in Oud Havana. Het lijkt alsof de moderne toerist dit land 60 jaar aan zich voorbij heeft laten gaan. Dit maakt van Cuba een onmiskenbaar verleidelijke bestemming.

Montana wil zijn jarenlange ervaring en passie voor dit land met u delen. Contacteer ons zodat we u Cuba kunnen tonen...net iets anders...net iets puurder.

Tours

Authentiek West-Cuba

Een reis die u de hoogtepunten en authenticiteit van West Cuba toont.

Vanaf

€ Op aanvraag

Portret van Cuba

Een reis die u laat kennismaken mat het volledige eiland. Van West naar Oost in alle authenticiteit.

Vanaf

€ Op aanvraag

Cuba Ambiente Groepsreis

Neem deel aan een gegidste rondreis in groep en ontdek alles wat die charmante eiland te bieden heeft

Vanaf

€ Op aanvraag