Ontdek

Costa Rica

 

Costa Rica is een prachtig land gelegen in Midden-Amerika. Het is een strook land die de Stille Oceaan van de Atlantische Oceaan scheidt.

 

Costa Rica is met zijn democratisch bewind één van de meest stabiele regeringen in Latijns-Amerika. De tropische bossen herbergen een rijkdom aan ongeziene flora en fauna, waaronder meer dan  1000 soorten orchideeën, ongeveer 850 soorten vogels, 205 soorten zoogdieren, 300.000 verschillende soorten insecten, 376 soorten reptielen en amfibieën en zo veel meer. Corcovado, in het zuidelijke deel van het land, werd door National Geographic ooit uitgeroepen tot de meest biologische plek op aarde.

Zo'n 25% van het Costaricaans grondgebied is beschermd. U vindt er talloze nationale parken en reserves.

Regenwoud, nevelwoud, prachtige stranden, 112 vulkanen (actieve en slapende), schildpad-broedplaatsen en zo veel meer. Dit land heeft tonnen van onontgonnen geschiedenis en kunst voor u om te ontdekken.

 

Verder geniet Costa Rica tegenwoordig een ongeschonden reputatie voor haar aanpak betreffende ethisch ecotoerisme, glimlachende mensen en niet-militaristische autoriteiten.

En laten we niet vergeten dat dit het land is van de exotische vrucht der koningen, de ananas, en van 's werelds meest energieke ochtenddrank: koffie!

Costa Rica wil zijn schatten met u delen!

Tours

Costa Rica Classic

Ervaar Costa Rica met deze 12 daagse rondreis. Aanpassingen op maat zijn mogelijk. 

Vanaf

€ Op aanvraag

Costa Rica Deluxe

Ervaar Costa Rica met net iets meer luxe tijdens deze 14 daagse rondreis. Aanpassingen op maat zijn mogelijk. 

Vanaf

€ Op aanvraag